Forbrug af hash i befolkningen

Hovedmenu
Historien om hash
Hash og Juridisk
Effekt af hash
Toxität - forgiftnig af hash
Hvordan hash påvirker
Intensivering af opfattelsen
Sundhedsrisici
Negative konsekvenser på psyken
Latendte Pschyhosen
Hjerneskade
Risiko for afhængighed
Skade i lungerne
Kiffer Diccionario

Hash og trafik
Jurisprudence
MPU

Former for forbrug
Former for forbrug
Hasch og andre lægemidler

Virkning af ulovligheden
Ingen Kvalitets kontrol
Helbredseffekter
Samfundsmæssige konsekvenser

Cannabis i befolkningen
Forbrug i befolkningen
Headshop

Hash og Holland
Amsterdam
Jurisprudence
Coffe Shops

Andre stoffer
Kokain og Crack
Heroin
LSD
Ecstasy
Inhalanter og svampe
Alkohol - Narkotika - Nikotin
Forum - Blog
Kiffer Forum
Kiffer Blog

Extras
Links
Impressum / Kontakt

Besucher

Forbrug af hash i befolkningen

I Tyskland i 2004, var under 12 - til 25-årige 31 Procent erfaring med cannabis (35 procent af de mandlige og 27 procent af de kvindelige respondenter). I forhold til en Forbruget i de seneste 12 måneder er 13 procent (17 Procent af mændene, 10 procent af kvinderne), nuværende
Forbrugere (Kilde: Federal Center for Sundhed Enlightenment).

En ny undersøgelse i år 2007 kunne se et fald i forbruget. Af de 14 - til 17-årige gav 13 procent har prøvet cannabis på tidligere, i 2004 var det stadig 22 procent. Federal Center for Sundhed Uddannelse, ser i disse tal, dog ikke omvendt. [
For at få alle voksne i alderen 18 til 59 år i Tyskland i 2003 25 pct erfaring med cannabis (30 procent af mændene og 18 procent af kvinderne) i de sidste 12 måneder, var 7 procent indtaget stoffet inden for de seneste 30 dage, 3, 4 procent (Kilde: IFT, München).
I Schweiz, ifølge Federal Office of Statistics 36 procent af mændene og 24 procent af kvinder 15 - til 24-årige allerede har brugt cannabis (2002). 16 procent og 7 procent sagde, de indtager regelmæssigt.

Statistik über Cannabiskonsum in der Bevölkerung

I europæiske og amerikanske ungdom kultur, er cannabis meget udbredt, fra begyndelsen af 1990'erne til 2000'erne, en fortsat stigning blev observeret i brug blandt unge, som i øjeblikket overstiger de niveauer «fra begyndelsen af 1970'erne klart. I parallelle, har cannabis været et problem siden 1990'erne i forskellige ungdomskulturer, især i hip-hop og reggae, også i film og litteratur. Blandt mange unge her har sat en afslappet forbrug. På den anden var i de tidlige dage af den opformerede budskaber om brugen af cannabis i ungdommen 1960s/beginning slutningen af 1970'erne stadig iagttage en mere ritualiseret forbrug. Desuden, i det foreliggende end unge billeder af cannabis medieret tabt voldsomt i "hippie æra" eller angivelige funktion af stof som et symbol på oprør dens effektivitet.

Cannabis blandt unge på en præmie

Federal Center for Health Education (BZgA) resultater siden 1973 med jævne mellemrum, repræsentative undersøgelse af narkotikamisbrug Affinity af unge i Forbundsrepublikken Tyskland ". For disse landsdækkende undersøgelser omkring 3.000 unge i alderen 12 til 25 år tilfældigt udvalgt og interviewet. Resultaterne af en undersøgelse foretaget i 2004 for ulovlig brug af narkotika blandt unge er nu tilgængelig.

Illegale stoffer er blandt de daglige erfaringer med de unge. En tredjedel (32 procent) af de 12 - til 25-årige har prøvet stoffer en gang før, i 1979 16 procent var. Stofbrug hovedsagelig cannabis. 24 procent af unge har kun bruges cannabis, eller marihuana. Accepten af cannabis blandt unge er steget markant. 8 procent har brugt andre stoffer, såsom amfetamin (4 procent), ecstasy (4 procent), psykoaktive planter og svampe (4 procent), kokain (2 procent), eller LSD (2 procent).

For de fleste af de stofbrugende unge (32 procent) er brugen af narkotika i en kort periode. 13 procent af 12 - til 25-årige har indtaget i de sidste 12 måneder af narkotika, 19 procent er det stof i længere tid end et år tilbage.

Halvdelen af de 12 - til 25-årige nogensinde får tilbudt stoffer, 80 procent af dem har afvist det første tilbud. Dybest set halvdelen af de unge afvist brugen af ulovlige stoffer generelt. Siden midten af 80'erne, er andelen af resistente unge faldende. 1986, 66 procent ønskede at tage stoffer i alle tilfælde. Denne udvikling skyldes udelukkende en stadig mere positiv holdning til cannabis. Afstanden til de unge til andre stoffer er fortsat meget stor.

En vigtig rolle for brug af ulovlig narkotika, tobak og alkohol spiller. Unge, der ryger og alkoholforgiftning erfaring nødt til at tage betydeligt mere sandsynligt end aldrig-rygere og cannabis Alkoholrauschunerfahrene.

"Den øgede brug af cannabis blandt den yngre del af befolkningen giver os alvorlig grund til bekymring, sagde direktøren for Federal Center for Health Education. "Hvert år omkring 15.000 mennesker går til i forbindelse med cannabis misbrug behandling. Vi er derfor nødt til at gøre de unge mere end nogensinde vide, at cannabis ikke er et sjovt stof, men vil medføre betydelige sundhedsmæssige risici. "

Data om brugen af cannabis
Epidemiologisk Suchtsurvey Berlin2006 viser, at 35,7% af alle respondenter nogensinde, 9,8% i løbet af de sidste 12 Monateund 5,6% i de sidste 30 dage
Har brugt cannabis. Blandt unge voksne fra 18 til 24 års erfaring med cannabis med
48,7% og 26,1% og 17,6%, hvilket er betydeligt højere.
Europaskolen undersøgelse fra år 2007 til 12.448 elever i 9. og 10 Klasser landsdækkende interviewede bemærkede
at 25% af de studerende nogensinde har været inde og bruger 8% inden for de sidste 30 dage cannabis. Det rapporteret flere drenge
som en pige fra et minimum på en gang brug af cannabis (30% vs 21%). Drenge var også fire gange mere misbrug opførsel
cannabis end piger (1,6% versus 0,4%) .3 Den gennemsnitlige alder for første cannabis er faldet støt siden 1993, og var højlydt Drogenaffinitätsstudie de BZgA i 2004 var 16,4 år.
Først offentliggjort i oktober 2008 resultaterne af den igangværende undersøgelse af narkotika affinitet af de unge er nu følgende
både langtidsprævalensen og regelmæssig brug af cannabis
blandt de 12 til 25-årige rückläufig.4 For de fleste af cannabis
Brug af cannabis være midlertidig. Dog, at udvikle
i en del af cannabisbrugere problematisk forbrugsmønstre. I særdeleshed viser nyere undersøgelser, at landsdækkende, at antallet af Cannabisabhängigen er steget til 220.000, og 380.000 flere har en cannabis misbrug diagnose.

Information

Information
Kiffer Info Startseite  
  Bookmark Buttons
Bookmark bei: Mr. Wong Bookmark bei: Webnews Bookmark bei: BoniTrust Bookmark bei: Oneview Bookmark bei: Linkarena Bookmark bei: Favoriten Bookmark bei: Seekxl Bookmark bei: Kledy.de Bookmark bei: Readster Bookmark bei: Publishr Bookmark bei: Icio Bookmark bei: Mobile bookmarks Bookmark bei: Power Oldie Bookmark bei: Bookmarks.cc Bookmark bei: Favit Bookmark bei: Bookmarks.at Bookmark bei: Newskick Bookmark bei: Shop-Bookmarks Bookmark bei: Muskelspanner - Bodybuilding & Fitness Bookmark bei: Seoigg Bookmark bei: Newsider Bookmark bei: Linksilo Bookmark bei: Folkd Bookmark bei: Yigg Bookmark bei: Digg Bookmark bei: Del.icio.us Bookmark bei: Facebook Bookmark bei: Reddit Bookmark bei: Jumptags Bookmark bei: Simpy Bookmark bei: StumbleUpon Bookmark bei: Slashdot Bookmark bei: Propeller Bookmark bei: Furl Bookmark bei: Yahoo Bookmark bei: Spurl Bookmark bei: Google Bookmark bei: Blinklist Bookmark bei: Blogmarks Bookmark bei: Diigo Bookmark bei: Technorati Bookmark bei: Newsvine Bookmark bei: Blinkbits Bookmark bei: Ma.Gnolia Bookmark bei: Smarking Bookmark bei: Netvouz Information
 
     

powered by Venezuela 24 C.A.