Hasch og andre lægemidler

Hovedmenu
Historien om hash
Hash og Juridisk
Effekt af hash
Toxität - forgiftnig af hash
Hvordan hash påvirker
Intensivering af opfattelsen
Sundhedsrisici
Negative konsekvenser på psyken
Latendte Pschyhosen
Hjerneskade
Risiko for afhængighed
Skade i lungerne
Kiffer Diccionario

Hash og trafik
Jurisprudence
MPU

Former for forbrug
Former for forbrug
Hasch og andre lægemidler

Virkning af ulovligheden
Ingen Kvalitets kontrol
Helbredseffekter
Samfundsmæssige konsekvenser

Cannabis i befolkningen
Forbrug i befolkningen
Headshop

Hash og Holland
Amsterdam
Jurisprudence
Coffe Shops

Andre stoffer
Kokain og Crack
Heroin
LSD
Ecstasy
Inhalanter og svampe
Alkohol - Narkotika - Nikotin
Forum - Blog
Kiffer Forum
Kiffer Blog

Extras
Links
Impressum / Kontakt

Besucher

Hasch og andre lægemidler

I blandet brug af cannabis og alkohol, er alkohol bevirker en forøgelse, samt kvalme og besvimelse kan være forårsaget. Effekten af cannabis er maskeret af alkohol.

Som med alle andre kombinationer af forskellige psykoaktive stoffer kan også forekomme i blandet brug af cannabis med andre illegale stoffer i nogle ubehagelige og farlige interaktioner.
Med brug af cannabis med tobak, er det muligt, at en tidligere udviklet rygning af cannabis forbrugerne at nikotin. I øvrigt er der en øget risiko for luftvejsinfektioner givet. Nikotin undertrykker virkningen af THC, mens THC øger nikotin virkning.
Under blanding af narkotika eller blandingsmisbrug samtidig eller sekventiel indgift af to eller flere psykoaktive stoffer fra "narkotika, alkohol, psykofarmaka er« betyder. Den blandede samlede virkning af disse stoffer kan overskride flere gange højere end den individuelle effekt. Ecstasy-brugere typisk er ældre end 17 år, for det meste over 20 år, og har næsten altid ender erfaringer med andre stoffer, før dem i ekstase. Men kun hvis ecstasy kommer ind i spillet til at bryde alle barrierer. I MDMA-brugere, regelmæssig og stigende forbrug af flere stoffer, støj, næsten uundgåelige som en erstatning forbrug i løbet af ugen.
I en repræsentativ undersøgelse, stadig var under 527 ecstasy-brugere (raket / Flüsmeier, 1997) blandet forbrug på 94%. Varighed forbrugerne lukke hullet op til 100% uden problemer. Blandt de formodede årsager til dette fænomen omfatte en disinhibiting effekten af MDMA med andre stoffer, sine hurtige tolerance uddannelse, inddragelse af brugerne i en scene, det stof, der sælges som en "livsstil", og endelig den uundgåelige sammenstød til depression efter E-Film som ikke forsøge at fange et par med ekstra medicin.
Grafen til højre viser det aktuelle mønster af narkotika erfaring ecstasy-brugere i den "tidlige stadier". Faktum er: Jo længere og oftere nogen tager MDMA, hyppigere og vilkårlige angreb, han også til andre stoffer. Advarsler mod at blande medicin, uden samtidig at udtrykke advarsler af MDMA bruge, er naturligvis en uløselig modsigelse. Du er stadig en favorit manøvre af fortalerne for en "ansvarlig ecstasy" - og tilsvarende fejl: Intetsteds i partiet scene brug af narkotika er højere end for blanding af ecstasy-brugere.

På denne baggrund, er en isoleret risikovurdering i MDMA brug i sidste ende absurd, lurer den typiske MDMA brugeren er nedsænket i et lægemiddel jungle, hvor tusind farer. Ikke uden humor er af samme grund også tegn på MDMA om forsvarerne »højere risiko for død", som sædvanligt rygere og folk, der drikker alkohol: Alkohol er i ekstase scene slået fast, især i kombination med syntetiske stoffer, og andelen af løbende rygere blandt MDMA-brugere er mere end dobbelt så høj som i den almindelige befolkning.

Konklusion: MDMA-brugere, der ikke blot en enkelt risiko, men en meget høj samlet, hvilket også går langt videre end blot narkotikarelaterede skader (f.eks tilfældig død eller aids: Ecstasy-brugere) er en amerikansk undersøgelse ubeskyttet sex cirka tre gange så stor sandsynlighed for nonusers. Blande medicin alene kan som tiden er beskrevet på forsiden af risikoen for død stiger til mindre end 1:100. Alvorlig sundhedsfare ved kontinuerlig blanding af narkotika er reglen. Spørgsmålet er ikke, om man bærer væk permanente skader, men kun ca.

Ved at blande medicin med andre stoffer, der øger risikoen for uforudsigelige forgiftning. Ligeledes øges og / eller forværre risikoen for helbredsskader.
Cannabis på ecstasy dæmper og reducerer effekten af ecstasy. Cannabis i kombination med Ecstasy kan også føre til den modsatte virkning og øger støjen

Interaktioner mellem hiv-medicin og cannabis

) Er det sandsynligt, at proteasehæmmere (f.eks Viracept ®, Crixivan ®): mindre nedgang i narkotika-effekt niveau (med forbehold af de HIV-behandling) og øge THC effekt mulige niveau (højere / længere cannabis virkning.
I betragtning af den udbredte anvendelse af THC derivater (THC-derivater) og de manglende rapporter, der er blevet dokumenteret, hvor skadelige eller uønskede interaktioner mellem proteasehæmmere og THC, kan disse interaktioner blive klassificeret som sandsynligvis ikke er klinisk relevant, hvis det normale, moderate mængder af THC forbruges. Hos HIV + patienter på en stabil, Crixivan ® (800 mg tre gange daglig) eller Viracept ® (750 mg tre gange daglig) terapi faldt Crixivan ® (indinavir) og Viracept ® (nelfinavir) niveauer med 10% og 17% i marihuana -- Cigaret arm. Spejlet ændringer havde ingen kliniske konsekvenser. Den orale administration af THC i kapselform ikke medføre nogen ændring Crixivan ®, og Viracept ® spejle.
Anbefales til boosted proteasehæmmer regimer er ingen klinisk signifikante interaktioner man ville forvente af boostede proteasehæmmerregime er en TDM. Som kræves, skal THC være reducerede doser i begyndelsen af en proteasehæmmer regimer.
Afprøves i forsøg, da det kun er nogle få stoffer, interaktioner med andre stoffer, trods manglende omtale, er ikke umuligt!

Blanding af cannabis og alkohol, eller cannabis og ecstasy


Enhver, der nogensinde har brugt cannabis (se også narkotika: cannabis) til sig selv, ved, at man føler sig som tørrede op og har en masse af tørst. Af alkohol (se også rusmidler: alkohol), den dehydrering steg selv som gift af alkohol udskilles via nyrerne og kropsvæsker således også blive trukket tilbage. Det samme gælder for ecstasy (se også narkotika: ecstasy), forsvandt efter forbrug af tørst kommer på

Der er ingen risiko-frit forbrug. Hvem tager de til tider alvorlige, akutte og langsigtede risici i betragtning, kan gøre sig selv mere end fortrolig med sikrere at anvende informationerne. De følgende tips er anvendt med det formål at skade kontrol:

Husk, at der kan opstå med forbrug af plads kager eller indtages gennem maven, virkningen af hash efter at have op til halvanden time efter at have drukket. Vær forsigtig, når limen!
Cannabis i kombination med andre stoffer ændre beruset tilstand og øgede risici.
Du ønsker at dæmpe støjen effekt, så du kan prøve dette med vitamin eller sukkerholdige drikkevarer
Hvis du føler dig utilpas afkøling underarme, hals og hoved, og et stille rum, og kontakt med venner

Interaktion med heroin, kokain, osv.

Opioider (fx heroin, metadon), benzodiazepiner og GHB: desorientering, øget søvnighed, øget respiratorisk hæmning af andre lægemidler, åndedrætslammelse muligt

Notering

Antidepressiva
Den sløvende virkning af tricykliske antidepressiva kan forbedres. Den
antidepressive virkning kan også blive styrket.


Benzodiazepiner
Den antiepileptiske effekt af benzodiazepiner kan øges.


Beta-blokkere
Den cannabis-induceret puls stige
kan reduceres ved beta-blokkere.


Central kvalmestillende
Den antiemetiske egenskaber af cannabis og phenothiaziner kan
styrke hinanden. I tilfælde af serotonin-antagonister, som i kræftkemoterapi
bruges ofte er den samme.


Glaukom Narkotika
Det intraokulære tryk virkninger af cannabis og tilhørende narkotika
styrke hinanden.


Insulin
I mennesker, viser ingen signifikante virkninger af cannabis på sukker stofskifte.


Neuroleptika
Den antipsykotiske effekt af neuroleptika kan blive reduceret. Omvendt
Cannabis kan bidrage til at mindske bevægelsesforstyrrelser fremkaldt af antipsykotika.


Opiater
Den analgetiske effekt af begge stoffer kan være gensidigt forstærkende.
I øvrigt har cannabis den kvalme, der producerer opium delvist mødes.


Hypnotika
Den beroligende og sove tilstødende virkning kan blive forværret af cannabis.


Theophyllin
Dette er et stof, der anvendes til behandling Asthma.Cannabis fremskynder nedbrydningen af
Theophyllin, hvilket kan føre til en højere dosis af det.


Alkohol
Cannabis og alkohol er gensidigt forstærkende i deres virkninger. Forsigtighed
påkrævet, når du kører bil eller beskæftiger sig med tunge maskiner
(Lydhørhed, koncentration).


Herzfrequenzsteigernde stoffer
Den herzfrequenzsteigernde status af cannabis kan, ved sådanne stoffer
(fx amfetamin, kokain, atropin) bør styrkes. Forsigtighed ved højere doser.
For eksisterende hjertesygdomme kan føre til alvorlige komplikationer.


Non-steroide anti-inflammatoriske lægemidler
Dette omfatter for eksempel Aspirin. Disse hæmmer de psykologiske virkninger, puls acceleration, reduktion af intraokulært tryk
og sikkert mange andre positive egenskaber af THC.
En kombination er ikke skadeligt.


Kontraindikationer og forsigtighedsregler
Den absolutte kontraindikation er underforstået, at narkotika taget under alle omstændigheder
være tilladt i henhold til en relativ kontraindikation, kan de under visse
Betingelser anvendes.


Absolut kontraindikation
Der er mennesker allergiske til THC og andre cannabis bestanddele.
Under disse omstændigheder bør det være ud fra forbrug

.
Relative kontraindikationer
Den relative kontraindikationer omfatter alvorlige psykiske lidelser, såsom
f.eks Skizofreni. Omvendt dog cannabis hos personer med psykiatriske
Sygdomme også bidrage positivt.
Graviditet og amning er også forsigtighed, da
eventuelle overførsler til (ufødte) barn.
For hjertesygdom (koronar arteriesygdom, post-myokardie infarkt, arytmier,
Hjertesvigt), bør undgås overdosering.
Ældre mennesker reagerer forskelligt på medicin end yngre princip. For dem, kan det
i tilfælde af cannabis til psykiske bivirkninger er ubehagelige.
Brugen af tunge maskiner eller når du kører bil, er også
Forsigtighed opfordrede til, fordi koncentrationen af rigdom og indflydelse af psykomotorisk
kan være. Hos patienter, der lider af Huntingtons sygdom,
kan forårsage midlertidig forværring af symptomerne.

Har blandet brug af cannabis og "magiske svampe" (psilocybin), eller LSD er personer, der har indhøstet erfaringer med denne kombination, der næsten udelukkende fundet at være god () subjektiv vurdering af de mennesker, der samledes om medicinsk viden, næsten udelukkende til sundhed er af største bekymring (fundet) objektiv vurdering. Oftest ligger langt under de vurderinger af de emner, kombinationen af cannabis og ecstasy eller kokain. Kombinationen af cannabis og hastigheden er vurderet mest positivt. Kombinationen af cannabis og alkohol er vurderet temmelig ambivalent og kombinationen af cannabis og heroin, for det meste negative.
Selv om visse kombinationer for at vurdere forbrugernes overvældende positiv, betyder det ikke, at disse kombinationer var sikker. Blandet anvendelse er altid forbundet med en særlig risiko. For eksempel gælder:
Effekten af cannabis forstærker virkningen af psykotrope svampe. Med et billigt sæt og indstilling, placerer det psykedeliske effekter, der forårsages af svampen effekt, ses mere klart og tydeligt, lidenskabeligt filt og intenst oplevet. Under gode forhold øger også en kombination af cannabis og hallucinerende svampe (i forhold til Monokonsum af de enkelte stoffer), den entusiasme og dermed fremmer oplevelsen af intime union. I en individuel disposition kan blive negativt påvirket, når de blander medicin i forhold til Monokonsum cannabis eller magiske svampe, sandsynligheden for, at en latent psykose er udløst for tidligt, øges. Det samme gælder for en kombination af hash og LSD.
Hvis fnøs efter indtagelsen af cannabis, kokain, et højere niveau i blodet kokain end efter at sniffe kokain i en sober tilstand. Dette fører til længere perioder med euforisk følelse fornemmelser, der opfattes også noget mere intens end efter Monokonsum af kokain. Det skal dog bemærkes, at blandet brug af cannabis og kokain til en større stigning i hjertefrekvens og blodtryk som følge af Monokonsum disse stoffer. Specielt i situationer med spændinger og stress i dette additiv effekt indtræder styrkes. Det er derfor, folk skal betale med en præ-beskadiget hjerte-kar-systemet før brug af cannabis og kokain blanding af disse farmakologiske interaktion i risikostyring og risikovurdering for særlig opmærksomhed.
Følgende er nogle eksempler på blandet anvendelse og tilknyttede risici er opført, som er alment kendt. Mange hybrid kombinationer er endnu ikke eller er dårligt undersøgt, er sandsynligheden for en høj risiko for at tage i brug af disse kombinationer overlast, er hidtil.

Hvor kan Cannbis hjælpe

Analgesi, og betændelse-relieving neuropatiske smerter
Effekt på den motoriske funktion, lindring af spasticitet
Neuroprotection
Hæmning af gastrointestinal motilitet
Antiemetiske effekt
Reduktion af det intraokulære tryk
Lettelse af søvn
Appetitvækkende effekt
Lindring af kvalme og opkastning
Hæmmende effekt på spredningen af kræftceller

Information

Information
Kiffer Info Startseite  
  Bookmark Buttons
Bookmark bei: Mr. Wong Bookmark bei: Webnews Bookmark bei: BoniTrust Bookmark bei: Oneview Bookmark bei: Linkarena Bookmark bei: Favoriten Bookmark bei: Seekxl Bookmark bei: Kledy.de Bookmark bei: Readster Bookmark bei: Publishr Bookmark bei: Icio Bookmark bei: Mobile bookmarks Bookmark bei: Power Oldie Bookmark bei: Bookmarks.cc Bookmark bei: Favit Bookmark bei: Bookmarks.at Bookmark bei: Newskick Bookmark bei: Shop-Bookmarks Bookmark bei: Muskelspanner - Bodybuilding & Fitness Bookmark bei: Seoigg Bookmark bei: Newsider Bookmark bei: Linksilo Bookmark bei: Folkd Bookmark bei: Yigg Bookmark bei: Digg Bookmark bei: Del.icio.us Bookmark bei: Facebook Bookmark bei: Reddit Bookmark bei: Jumptags Bookmark bei: Simpy Bookmark bei: StumbleUpon Bookmark bei: Slashdot Bookmark bei: Propeller Bookmark bei: Furl Bookmark bei: Yahoo Bookmark bei: Spurl Bookmark bei: Google Bookmark bei: Blinklist Bookmark bei: Blogmarks Bookmark bei: Diigo Bookmark bei: Technorati Bookmark bei: Newsvine Bookmark bei: Blinkbits Bookmark bei: Ma.Gnolia Bookmark bei: Smarking Bookmark bei: Netvouz Information
 
     

powered by Venezuela 24 C.A.