Hvordan hash påvirker

Hovedmenu
Historien om hash
Hash og Juridisk
Effekt af hash
Toxität - forgiftnig af hash
Hvordan hash påvirker
Intensivering af opfattelsen
Sundhedsrisici
Negative konsekvenser på psyken
Latendte Pschyhosen
Hjerneskade
Risiko for afhængighed
Skade i lungerne
Kiffer Diccionario

Hash og trafik
Jurisprudence
MPU

Former for forbrug
Former for forbrug
Hasch og andre lægemidler

Virkning af ulovligheden
Ingen Kvalitets kontrol
Helbredseffekter
Samfundsmæssige konsekvenser

Cannabis i befolkningen
Forbrug i befolkningen
Headshop

Hash og Holland
Amsterdam
Jurisprudence
Coffe Shops

Andre stoffer
Kokain og Crack
Heroin
LSD
Ecstasy
Inhalanter og svampe
Alkohol - Narkotika - Nikotin
Forum - Blog
Kiffer Forum
Kiffer Blog

Extras
Links
Impressum / Kontakt

Besucher

Hvordan hash påvirker

Ingen støj på ingen risiko! En sikkerhed der er ingen garantier for puden. eller. gør ikke noget, mens du er bekymret!

Hanfblüte
Akut rush, kan de akutte virkninger af cannabis erfaringer med narkotika, samt de miljømæssige forhold varierer meget afhængigt af den person, narkotika indhold, øjeblikkelige fysiske og mentale forfatning. Et af problemerne for forbrugerne er, at den samme mængde af THC kan arbejde forskelligt for forskellige mennesker. Selv med den samme mand, kan virkningen af den samme dosis variere på forskellige tidspunkter. Dette problem forværres af de forskellige stofkoncentrationer og (fra Illegalitätsgründen) mangler pålidelige oversigter. Alt dette betyder, at forbrugeren kan vurdere de sandsynlige konsekvenser er ikke altid pålidelige, og de skal reagere på en begrænset risiko.

Typisk, som en akut effekt af en vis forskydning i bevidsthed afgøre, foreningsmæssige, uregelmæssig tænkning og forringet korte hukommelse bringer. Dette skift i bevidsthed, kan variere afhængigt af forholdene meget gunstige, men også fremprovokere en meget negative følelser. Fælles fysiske virkninger er røde øjne, tør mund, øget sult, øget hjertefrekvens, sænker blodtryk og træthed eller sløvhed.

Cannabis indeholder stoffer, der tidligere blev kun fundet i hampeplanten. Det er de såkaldte cannabinoider, hvoraf nogle har psykoaktive virkninger. Den bedst kendte er den cannabinoid delta-9-tetrahydrocannabinol, som er blot kaldet THC. Mindre kendt er måske den kendsgerning, der er indeholdt i anlægget, men meget aktive THC. THC i hamp fabrikken ligger overvejende i sin inaktive form, Tetrahydrocannabinolsäure (THCA) før. THCA selv har ingen psykoaktive effekter. Desuden skal det omregnes af varme til det aktive THC. Det sker for eksempel i ryge marihuana i flere hundrede grader varmt Glutzone. Denne kemiske proces kan også opnås - omend i en noget mindre udstrækning - for eksempel af cannabis bagning cookies.

Ryge eller spise?
Den indsættende virkning og tid kurs nu, vil bl.a. afhænge af arten af optagelsen. Cannabis er røget, THC er det aktive stof er blevet tilføjet hurtigt via luftvejene. De første tegn på forgiftning opstår inden for få sekunder til minutter. Efter ca 15 til 30 minutter, når den virkning, maksimum og aftager i løbet af 2 til 3 timer. For at opnå en effekt, der er behov for 2 til 22 mg THC. Af disse, kun en brøkdel af dette ske omkring 2 til 44 mikrogram (tusindedele gram), i virkeligheden blod-hjerne barrieren. Når oral indtagelse - ved at spise eller drikke cannabis præparater - dog THC er taget meget langsommere af kroppen. I øvrigt er mindre aktive THC inkluderet. Effekten er omfattet af den orale indtagelse, selv om en forsinkelse af den støj, men det kan ske meget pludseligt og har en anden kvalitet. Nogle forbrugere er psykisk overvældet af den pludselige og intens støj forekommer. I ekstreme tilfælde, oplever de, hvad der er daglig tale kaldes en "crash". Men, den cannabis forgiftning i alle tilfælde genstand for en stor variation, der påvirkes af forskellige faktorer.

Endogene cannabinoid system
Hvorfor THC nu har nogen virkning? Dette er fordi det er i hjernen docks om specifikke bindingssteder, den såkaldte cannabinoidreceptorer. Af disse receptorer, der findes to hovedtyper, den CB1 og CB2-receptorer. Sidstnævnte var tidligere kun fundet i kroppen uden for hjernen og har en vigtig funktion i immunsystemet. Cannabis forgiftning er medieret af CB1-receptorer i hjernen. Normalt dock fordi endogene stoffer, kaldet endocannabinoids. Den bedst kendte af disse stoffer er bundet til anandamide, der troede, at de har en naturlig rolle i en række forskellige funktioner i den menneskelige organisme, såsom hukommelse og smerte forarbejdning i immunfunktionen og reproduktion.

Ingen CBD i cannabis potens
På en ikke ubetydelig rolle spiller en anden cannabinoid, cannabidiol, den forkortet CBD. Cannabidiol er en metabolit produceres, når cannabis er opvarmet eller opbevares i længere perioder. Cannabidiol selv har ingen psykoaktive effekt, men kan den støj, der er produceret af THC, bløde. Forbrugerne vil føle sig mere afslappet og søvnig. Cannabis har en meget lille del af CBD, at støj kan være stærkere hallucinogen. Analyse af marihuana, der var opdrættet i såkaldte stueplanter, har været i stand til at vise, at THC procentsats er reelt langt højere. Men, den høje cannabis, som kun indeholder små, nogle gange endda ingen CBD. Det er ikke udelukkes, at der er forstærket af den væsentligt forbedrede støj kvaliteten af risikoen for at udvikle psykose. Fordi undersøgelser har vist, at risikoen for psykose med intensiteten i brugen af cannabis er forbundet.

Langsigtet beviser
Nedbrydningen af THC tager dage eller uger. Da THC er fedtopløselige, det gemmer let i fettstoffreichem væv - såsom hjernen til - når det nedbrydes langsomt. Varigheden af "høj" fornemmelse er i tråd for denne grund ikke med påvisning af THC og dets nedbrydningsprodukter i blod og urin. I løbet af siv er lang over, så cannabis kan stadig blive opdaget, med mulige konsekvenser i forbindelse med politiets trafik kontrol.

Dokumentationen for brug af cannabis kan være styret af en analyse af urin, blod, spyt eller hår. I spyt af den relativt korte tidligere forbrug, der eventuelt kan påvises op til 24 timer. I blod eller urin til påvisning af stoffet, indtil omkring en måned. En præcis angivelse er næppe muligt, da nedsættelsen er omfattet af individuelle variationer, og først og fremmest afhænger af forbruget intensitet. Med regelmæssige forbrug er forårsaget af ophobning i fedtvæv betydeligt længere afsløring gange end de sjældne forbrug. En afsløring periode på omkring tre måneder i urinen er muligt.

Information

Information
Kiffer Info Startseite  
  Bookmark Buttons
Bookmark bei: Mr. Wong Bookmark bei: Webnews Bookmark bei: BoniTrust Bookmark bei: Oneview Bookmark bei: Linkarena Bookmark bei: Favoriten Bookmark bei: Seekxl Bookmark bei: Kledy.de Bookmark bei: Readster Bookmark bei: Publishr Bookmark bei: Icio Bookmark bei: Mobile bookmarks Bookmark bei: Power Oldie Bookmark bei: Bookmarks.cc Bookmark bei: Favit Bookmark bei: Bookmarks.at Bookmark bei: Newskick Bookmark bei: Shop-Bookmarks Bookmark bei: Muskelspanner - Bodybuilding & Fitness Bookmark bei: Seoigg Bookmark bei: Newsider Bookmark bei: Linksilo Bookmark bei: Folkd Bookmark bei: Yigg Bookmark bei: Digg Bookmark bei: Del.icio.us Bookmark bei: Facebook Bookmark bei: Reddit Bookmark bei: Jumptags Bookmark bei: Simpy Bookmark bei: StumbleUpon Bookmark bei: Slashdot Bookmark bei: Propeller Bookmark bei: Furl Bookmark bei: Yahoo Bookmark bei: Spurl Bookmark bei: Google Bookmark bei: Blinklist Bookmark bei: Blogmarks Bookmark bei: Diigo Bookmark bei: Technorati Bookmark bei: Newsvine Bookmark bei: Blinkbits Bookmark bei: Ma.Gnolia Bookmark bei: Smarking Bookmark bei: Netvouz Information
 
     

powered by Venezuela 24 C.A.