Risiko for afhængighed ved brug af hash

Hovedmenu
Historien om hash
Hash og Juridisk
Effekt af hash
Toxität - forgiftnig af hash
Hvordan hash påvirker
Intensivering af opfattelsen
Sundhedsrisici
Negative konsekvenser på psyken
Latendte Pschyhosen
Hjerneskade
Risiko for afhængighed
Skade i lungerne
Kiffer Diccionario

Hash og trafik
Jurisprudence
MPU

Former for forbrug
Former for forbrug
Hasch og andre lægemidler

Virkning af ulovligheden
Ingen Kvalitets kontrol
Helbredseffekter
Samfundsmæssige konsekvenser

Cannabis i befolkningen
Forbrug i befolkningen
Headshop

Hash og Holland
Amsterdam
Jurisprudence
Coffe Shops

Andre stoffer
Kokain og Crack
Heroin
LSD
Ecstasy
Inhalanter og svampe
Alkohol - Narkotika - Nikotin
Forum - Blog
Kiffer Forum
Kiffer Blog

Extras
Links
Impressum / Kontakt

Besucher

Risiko for afhængighed ved brug af hash

Cannabis-brugere kan udvikle en psykisk afhængighed. Mens Kleiber-Kovar undersøgelse og Roques rapport fra en forholdsvis lav afhængighed potentiale ud, var mistænkt i en nylig undersøgelse, et højere potentiale for afhængighed.

comic kiffen
Med tiden forbrugerne er blevet observeret i nogle tilfælde abstinenssymptomer, blev sat op, så den idé, at en fysisk cannabis afhængighed er muligt. Andre kilder taler om en fysisk afhængighed. Den psykologiske afhængighed af narkotika, men generelt er det største problem, især for binding til det stof, psykologiske eller psyko-sociale faktorer spiller en rolle, såsom en tidskrævende miljø.
Kleiber og Soellner komme til analyse af flere undersøgelser konkluderet, at den fysiske abstinenssymptomer næppe describable i cannabis brugerne og eventuelt være svag. De skal også bemærke, at undersøgelser i de tysktalende lande, var der beskæftiger sig med brug af cannabis og en deraf følgende afhængighed af udviklingen, der udføres primært i det psykiatriske område, som fører til systematisk bias i konklusionerne om misbrug og andre problemer førte, da de adspurgte forbrugere de fleste andre lovlige og ulovlige indtaget narkotika.

Fremkomsten af en cannabis afhængighed er tæt knyttet til sociale faktorer, personlig modenhed forbruger og en tidlig start på forbruget. I mange år har forbrugerne kan komme i tilfælde af tilbagetrækning af stoffet til søvnforstyrrelser. Dette kan trække på i nogle tilfælde over en periode på op til 21 dage

Den nuthatch-Kovar Studiefür Forbundsministeriet for Sundhed i 1994 konkluderede, at der var afhængige op til 20 procent af stofbrugere. Inden for de fag var der) omkring 8-14 procent (afhængig af fortolkningen af afhængighed kriterier for ren cannabis brugere var under 2 procent af de undersøgte gruppe afhænger af andre misbrugere i undersøgelsen fandt cannabis i tillæg til andre stoffer. Det anslås flere forbrugere, end selv en narkoman, end det ville have været tilfældet for psykiatrisk undersøgelse metoder. Afhængigheden af cannabis er hovedsagelig på grund af særlige personlige omstændigheder, sådan en tidlig alder for debut spiller en vigtig rolle, som var afslutningen af denne undersøgelse. En tidlig post kunne indebære en risiko for, at forbrugerne blive bekendt ikke andre midler og måder at løse problemer i livet eller have det sjovt. Brugen af cannabis som et redskab til undertrykkelse af problemer anses for farligt.

Med regelmæssige, kan intensiv forbrugerne en tolerance effekt (at øge dosis for at opnå et kapløb om at udvikle sig), har de enkelte undersøgelser peget på muligheden for udvikling af en sådan virkning. Denne tolerance rammer nogle, men ikke alle af de typiske effekter af cannabis, så intensive brugere også behov for højere doser for at tage sig selv som moderate brugere. Sammenlignet med de fleste andre stoffer, er denne effekt til at vurdere, men som temmelig lav.

Især unge mennesker, som er usikre og nervøse, som føler sig oversete i hjemmet eller ikke op til de krav til ydeevne, som er tilbøjelige til udvikling af cannabis afhængighed. Det menes, at den euforiske og - efter afslutningen af den jag - nedsættende virkning af THC er med til at skjule de interne spændinger og konflikter med omgivelserne på tidspunkter. Næsten alle cannabis-brugere er også afhængige af nikotin. Cannabis er ulovligt i Tyskland, det mest udbredte forbruges stof: Omkring en fjerdedel af de 12 - til 25-årige allerede har prøvet cannabis, og den gennemsnitlige alder for debut er faldet til 16,4 år. Forbruger omkring 20% af de 16 - til 19-årige cannabis jævnligt, 20% af de, som igen næsten hver dag.
Med den stigende brug af cannabis forældre som det første falder på en nedgang i skolernes resultater: at tage et tab af motivation, manglende formål, indlæring, koncentration og hukommelse forstyrrelser, passivitet og generel sløvhed. Til permanent brug kan udvikle sig kronisk bronkitis og kræft i luftvejene er allerede etableret. I mænd, gør sædproduktionen nach.Nach pludselig seponering vente på det - som med andre stoffer - i et seponeringssyndrom, tab af appetit, sveden, uro, søvnforstyrrelser og psykologiske problemer. Omkring 1% af cannabis-brugere, der lider af midlertidige psykotiske symptomer som vrangforestillinger eller hallucinationer i form af en akut organisk psykose. Det kan udvikle sig til en hash psykose, skizofreni, er meget ens.

Desværre mener nogle, at en af cannabis ikke kan være afhængig, men dette er forkert. Mens der kun er meget milde symptomer for cannabis af fysisk afhængighed (for eksempel, søvn forstyrrelser, ophør), men det kan forårsage en alvorlig psykisk afhængighed.

Afhængige af cannabis udgør en alvorlig begrænsning af livskvalitet, selv om mange ikke er pothead vil gerne indrømme. I modsætning til andre stoffer, brug af virkningerne af cannabis er mindre slående, er skjulte og tvetydige. Nogle vaner er Kiffer fx meget usikkert, om deres vanskeligheder i kontakt med andre (usikkerhed, generthed) har faktisk gjort noget med pude på. Eller nedsat koncentrationsevne, glemsomhed, eller depressive stemning nedture. Eller det faktum, at de ønsker at gøre mange ting, men ikke komme "i gangene. For måske der var nogle problemer, selv i perioder, hvor puden stadig har spillet nogen væsentlig rolle.

Afhængighed af cannabis ofte udvikler sig, fordi folk i stigende grad umærkelig blive fristet til at skjule den vanskelige livssituationer og de tilhørende ubehagelige følelser eller tanker gennem koralrev. Og jo længere tid du bruger cannabis dagligt for design, jo mindre vi kan forestille os, at man kan leve uden rev godt på alle. I øvrigt kan den næste fælles følelse af skuffelse eller utilfredshed blive glemt.

Tilbagetrækning af marihuana / hash

Forskere opdager, at tilbagetrækningen af tunge marihuana brug, hvad der opleves af folk, når de stopper med at ryge cigaretter, er ens. Afholdenhed fra hvert af disse lægemidler synes at skabe flere fælles symptomer som irritabilitet, vrede og søvnproblemer, baseret på selv-rapporter i en nylig undersøgelse af 12 storforbrugere af både hash og cigaretter.

"Disse resultater viser, at nogle marihuana brugere oplever abstinenser, når de forsøger at holde op, og at disse effekter bør overvejes af klinikere at behandle mennesker med problemer i forbindelse med kraftig brug af cannabis," siger forskeren i undersøgelsen ryan Vandrey, Ph.D. Department of Psychiatrys ved Johns Hopkins University School of Medicine.

Marihuana er den mest udbredte illegale stof, der anvendes i USA. Godkendelser i stofmisbrug rensningsanlæg, hvor hash var det største problem stoffet er mere end siden begyndelsen af 1990'erne, og nu fordoblet tidligt rang i form af det samlede antal af kokain og heroin fra lignende årlige behandling episoder i USA, siger Vandrey.

Han bemærkede, at en mangel på data, indtil for nylig holdt om cannabis abstinenser, der ikke er præget eller indgår i medicinsk referencelitteratur såsom Diagnostiske og Statistiske håndbog af mentale forstyrrelser 4:e har Edition (DSM-IV) eller International Classification of Diseases 10. Udgave (ICD -10).

Siden udformningen af DSM-IV i 1994, et stigende antal undersøgelser har vist, og foreslog, at cannabis har betydelige abstinenssymptomer. Hvad gør Vandreys nylig undersøgelse unik er, at det er den første undersøgelse, der sammenligner marihuana abstinenssymptomer til abstinenssymptomer, som klinisk i den medicinske verden - specielt den tobak abstinenser er anerkendt.

"Da tobak abstinenssymptomer (se også dokumenteres nikotinmangel) godt, og indgår i DSM-IV og IDC -10, kan vi konkludere af resultaterne af denne sammenligning for at forbedre behandlingsresultaterne at marihuana tilbagetrækning også er klinisk signifikant og indgår i disse referencematerialer og skal ses som en objektiv "stemme overhovedet Vandrey.

Vandrey tilføjede, at dette er den første "kontrolleret" sammenligning af de to tilbagetrækning syndromer i disse data, der er opnået ved hjælp af strenge videnskabelige metoder - blev afholdenhed fra stoffer blev erklæret mål procedurer var ens i hver periode med afholdenhed og afholdenhed perioder skete i en tilfældig rækkefølge på .
Med tobak og marihuana abstinenssymptomer blev rapporteret af de samme deltagere, sandsynligheden for at fjerne denne måde, at resultaterne afspejler fysiologiske forskelle mellem fag, er også en styrke af undersøgelsen.

Det er interessant, at undersøgelsen også viste, at halvdelen af deltagerne fandt lettere at afholde sig fra at begge stoffer, end det var at stoppe hash eller tobak individuelt, mens andre havde den modsatte reaktion.

"I betragtning af den brede enighed blandt klinikere, at det er sværere at give afkald på mere end ét stof på samme tid, disse resultater peger på et behov for mere forskning om planlægning af behandling for mennesker, som bruger samme tid mere end ét stof med jævne mellemrum" Vandrey sagde.

Vandreys undersøgelse, som vises i januar-nummeret af tidsskriftet Drug and Alcohol Dependence, fulgt seks mænd og seks kvinder ved University of Vermont i Burlington og Wake Forest University School of Medicine i Winston-Salem, NC for i alt seks uger. Alle var (gennemsnitsalder 28,2 år) over 18, brugt en måned på mindst 25 dage at ryge marihuana og en frist på mindst 10 cigaretter.

Ingen af de emner, der har til formål at holde op ved hjælp af ethvert stof, der blev anvendt i den foregående måned, der ikke var andre illegale stoffer, der ikke på nogen psykotrop medicin, havde ingen psykisk sygdom, og hvis hun ikke var gravid.

For den første uge deltagerne fastholdt deres normale brug af cigaretter og deres normale hash / cannabis. De resterende fem uger, var det testamenterede ved en tilfældighed, at de ikke, at for den ni-dages perioder med normal brug af separate fem-dages perioder hver cigaretter, hash eller begge stoffer kan anvendes. For at bekræfte afholdenhed, patienter fik dagligt kvantitative Urintoxikologietests af tobak og marihuana metabolitter.

Abstinenssymptomer var selvstændige, som er indberettet senest fredag på et dagligt mandag, at det bruger en Entzugserscheinungsprüfliste for aggression, opregner de punkter, vrede, appetit ændre trykket ned humør, irritabilitet, angst / nervøsitet, uro, søvn besvær, mærkelige drømme og andre mindre almindelige abstinenssymptomer. Patienter også en generel betragtning af ubehag, de oplevede i løbet af hver periode med afholdenhed.

Resultaterne viste, at en generel tilbagetrækning alvor forbundet med marihuana alene og tobak alene var af samme hyppighed og intensitet. Søvnforstyrrelser syntes at være mere udtalt i løbet af marihuana afholdenhed, mens nogle af de grundlæggende stemning effekter (angst, vrede syntes) at være større i løbet af tobak afholdenhed. I øvrigt rapporterede seks af deltagerne, at opgive både marihuana og tobak, var vanskeligere på samme tid som giver enten stof alene, mens de resterende seks fundet, at det var lettere at opgive hash eller cigaretter stykvis, end det var, de at indeholde to stoffer samtidigt. Vandrey erkender, at den lille sample størrelse er en begrænsning i denne undersøgelse, men resultaterne er i overensstemmelse med andre undersøgelser, viser det, at marihuana abstinenser er klinisk vigtige.
Kilde: Johns Hopkins Medical Institutioner - 2008.

Information

Information
Kiffer Info Startseite  
  Bookmark Buttons
Bookmark bei: Mr. Wong Bookmark bei: Webnews Bookmark bei: BoniTrust Bookmark bei: Oneview Bookmark bei: Linkarena Bookmark bei: Favoriten Bookmark bei: Seekxl Bookmark bei: Kledy.de Bookmark bei: Readster Bookmark bei: Publishr Bookmark bei: Icio Bookmark bei: Mobile bookmarks Bookmark bei: Power Oldie Bookmark bei: Bookmarks.cc Bookmark bei: Favit Bookmark bei: Bookmarks.at Bookmark bei: Newskick Bookmark bei: Shop-Bookmarks Bookmark bei: Muskelspanner - Bodybuilding & Fitness Bookmark bei: Seoigg Bookmark bei: Newsider Bookmark bei: Linksilo Bookmark bei: Folkd Bookmark bei: Yigg Bookmark bei: Digg Bookmark bei: Del.icio.us Bookmark bei: Facebook Bookmark bei: Reddit Bookmark bei: Jumptags Bookmark bei: Simpy Bookmark bei: StumbleUpon Bookmark bei: Slashdot Bookmark bei: Propeller Bookmark bei: Furl Bookmark bei: Yahoo Bookmark bei: Spurl Bookmark bei: Google Bookmark bei: Blinklist Bookmark bei: Blogmarks Bookmark bei: Diigo Bookmark bei: Technorati Bookmark bei: Newsvine Bookmark bei: Blinkbits Bookmark bei: Ma.Gnolia Bookmark bei: Smarking Bookmark bei: Netvouz Information
 
     

powered by Venezuela 24 C.A.