Samfundsmæssige konsekvenser

Hovedmenu
Historien om hash
Hash og Juridisk
Effekt af hash
Toxität - forgiftnig af hash
Hvordan hash påvirker
Intensivering af opfattelsen
Sundhedsrisici
Negative konsekvenser på psyken
Latendte Pschyhosen
Hjerneskade
Risiko for afhængighed
Skade i lungerne
Kiffer Diccionario

Hash og trafik
Jurisprudence
MPU

Former for forbrug
Former for forbrug
Hasch og andre lægemidler

Virkning af ulovligheden
Ingen Kvalitets kontrol
Helbredseffekter
Samfundsmæssige konsekvenser

Cannabis i befolkningen
Forbrug i befolkningen
Headshop

Hash og Holland
Amsterdam
Jurisprudence
Coffe Shops

Andre stoffer
Kokain og Crack
Heroin
LSD
Ecstasy
Inhalanter og svampe
Alkohol - Narkotika - Nikotin
Forum - Blog
Kiffer Forum
Kiffer Blog

Extras
Links
Impressum / Kontakt

Besucher

Samfundsmæssige konsekvenser

Da cannabis i Tysklandog Danmark kun kan skaffes ulovligt dyrkes eller rejst i denne sammenhæng, indflydelse på håndtering af lægemidlet i samfundet.

Gennem kontakter på det illegale marked i cannabis brugerne lettere kan komme i kontakt med hårdere stoffer end folk deres narkotika i supermarkeder, købmænd og andre speciale butikker (f.eks kaffebarer kan i Nederlandene til at købe). Den tyske forfatningsdomstol har fundet i 1994, som blev forkastet i den videnskabelige litteratur, tesen i den gateway stof overvejende ". Tilsvarende Kleiber undersøgelse viste i 1998 konkluderede, at "den antagelse, at cannabis er et typisk gateway lægemiddel til brug af hårde stoffer som heroin, ifølge den nuværende viden er ikke holdbar." Den største fare, dog, at anklagemyndigheden, muligvis med drastiske konsekvenser, såsom frakendelse af førerretten og tab af arbejdspladser.
Alkohol og nikotin er både for enkeltpersoner såvel som helhed hele åbenbart mere farlige end cannabis-produkter. Af hensyn til forenkling af den følgende diskussion kun refererer til forholdet mellem nydelse af alkohol og cannabis-produkter. Men de har også tilsvarende anvendelse på forholdet af cannabis-produkter for nikotin.


Denne opfattelse af kammeret er baseret på overbevisende argumentation for eksperter, hvis udtalelser, har salen indtrådt. Bestyrelsen har eksperten Dr. Barchewitz og Prof. Dr. Dominiak tilføjet. Dr. Barchewitz er en speciallæge i psykiatri og 15 år i terapi arbejder. To-tredjedele af sin erhvervsmæssige virksomhed, har han tilbragt i stofmisbrug. Han har også fem års erhvervserfaring inden for børne-og ungdomspsykiatri. Siden 1986 er han leder af Klinik for afhængighed (Holstein Clinic i Lübeck). Der var, i de fleste alkohol-og stofafhængige medikamentenabhängige men ellers folk. Dr. Barchewitz også har betydelig erfaring med narkomaner. Disse er baseret på hans erfaringer i løbet af hele sin erhvervsmæssige virksomhed. Den sagkyndige Prof. Dr. Dominiak er specialist i farmakologi og toksikologi, klinisk farmakologi. Han er direktør for Institut for Farmakologi, medicinske universitet i Lübeck, og i særdeleshed har gjort et omfattende arbejde i den seneste tid med virkningerne af narkotika og travlt. Han er i december 1991 ved en nylig konference om medicinsk lovgivning i Lübeck (en omfattende præsentation af giftige og farmakologiske virkemåder af narkotika, herunder også cannabis-produkter), men fandt den nyeste videnskabelige viden på dette område, analyseret og bearbejdet.
Bygger på observationer af eksperter og under hensyntagen til forskellige med åben adgang litteratur er i overensstemmelse med eksperter og procesparterne blev drøftet i forbindelse med udnævnelsen, bestyrelsen kollektivt kom til spørgsmålet om farerne ved alkohol og cannabis-produkter til følgende konklusioner:
De fysiske konsekvenser af overdreven indtagelse af alkohol kan nå næsten alle organer og organsystemer og kan forårsage alvorlig skade eller ligefrem ødelægge, mens cannabis-produkter forårsager kun mindre fysiske virkninger.
Efter seponering af alkohol forekommer hos alkoholikere alvorlige fysiske abstinenssymptomer, mens cannabis-produkter er observeret i næsten ingen fysiske abstinenssymptomer.
stort alkoholforbrug kan give alvorlige psykiske skader, mens cannabis produkter, der kan forventes i alvorlige psykiske lidelser, og talte med en svag psykisk afhængighed muligvis være.
I Tyskland, er der en lang række foreninger, særlige hospitaler og særlig behandling, der beskæftiger sig med alkohol lidelser og afhængighed af alkohol, mens det ikke vil kræve særlig behandling for cannabis brugere eller særlige hospitaler eller foreninger, der findes, pasning af cannabis-brugere.
I Forbundsrepublikken Republik, herunder de nye føderale stater, antallet af alkoholrelaterede dødsfald til 40.000 anslået i år, mens ingen omstændigheder (og globalt) er kendt, er forårsaget af død af en person til overdrevent forbrug af hash. Der er ingen dødelig dosis af hash.
De økonomiske omkostninger som følge af alkoholforbrug er anslået i Forbundsrepublikken på 50 mia DM om året, mens cannabis-produkter sådanne tal ikke findes.
Forbruget af alkohol) har en betydelig indvirkning på arbejdspladsen (arbejdsulykker, afskedigelser, sygdom, holdninger afhængighed rådgivere, mens cannabis-produkter relevante observationer og vurderinger ikke eksisterer.
Andelen af dødsulykker, der er relateret til alkohol er anslået i Forbundsrepublikken 5o%, og antallet af trafikulykker med personskade under indflydelse af alkohol på omkring 30.000 om året, mens antallet af cannabis-produkter returneres til eventuelle relevante bemærkninger eller skøn,
Ifølge politiets statistikker over kriminalitet fra den føderale politi i 1990 var i denne periode mere end 140.000 mistænkte (næsten 10% af alle mistænkte registrerede), som stod ved overvågningen af viden Tatausführung under indflydelse af alkohol. På området for voldelig kriminalitet (fx mord, voldtægt, mord), fald i andelen af mistænkte under indflydelse af alkohol over 36%, mens der ikke udføres i cannabis-produkter statistiske undersøgelser.
I detaljer, er det at køre følgende:
Virkemåder af alkohol:


Samfundsmæssige konsekvenser


a.) Antallet af alkoholikere
Antallet af alkoholikere er i Forbundsrepublikken med en køn forholdet 1 (hun) til 2 (anslået mand) til 2,5 mio.

b) Økonomisk omkostninger
Den samlede økonomiske omkostninger ved forbrug af alkohol er anslået til omkring 50 milliarder DM (se HH Kornhuber, genoptryk i "Deutsches Ärzteblatt" - medicinsk kommunikation, 19 siders bog fra 1347 til 1362 af 12. maj 1988 i den særlige side 2).

c.) indvirkning på arbejdspladsen
25% af alle arbejdsulykker i Tyskland på grund af alkohol. For hver 6 Ophør handler om alkohol, alkoholikere er 2,5 gange oftere syge end andre ansatte. I mere end 800 virksomheder og offentlige institutioner er allerede etableret afhængighed rådgivere (se Årbog of Addiction 1991, tysk Center mod faren for afhængighed, side 29).

d) Konsekvenser for trafikken
Under hensyntagen til Dunkelzifferrelationen andelen af dødsulykker, der er relateret til alkohol, er anslået til 5o% (se Stephen i afhængighed Årbog 1991, op cit, side 106, 107). Antallet af trafikulykker med personskade under indflydelse af alkohol er anslået til omkring 30.000 om året.

e.) dødeligheden
Antallet af alkoholrelaterede dødsfald får årligt i Tyskland, herunder de nye stater med omkring 40.000.

f) Virkninger på kriminelle handlinger
Ifølge politiets statistikker over kriminalitet fra den føderale politi i 1990 var 141.180 mistænkte registreret i denne periode (= 9,8% af alle mistænkte), i henhold til politiets kendskab Tatausführung var under indflydelse af alkohol (se den tyske kriminalpoliti Kriminalitet Statistik 1990, side 85). Virkningen af alkohol, øger tilbøjeligheden til at volden er særlig tydeligt, når behandlingen af den del af mistænkte under indflydelse af alkohol i visse præget af voldelige kriminelle grupper. Således er andelen af mistænkte under indflydelse af alkohol "modstand mod statens vold," 63,3%. I andre voldelige forbrydelser tal er som følger:

Drabet: 47,4%
Legemsbeskadigelse med dødeligt udfald: 41,4%
Voldtægt: 36.6%
Voldtægt overraskelsesangreb fra grupper: 50%
farlig og alvorlig legemsbeskadigelse: 33,9%
Murder: 29,1%
Seksuel Murder: 46,7%
brandstiftelse: 29,1%
seksuelle overgreb: 28%

Information

Information
Kiffer Info Startseite  
  Bookmark Buttons
Bookmark bei: Mr. Wong Bookmark bei: Webnews Bookmark bei: BoniTrust Bookmark bei: Oneview Bookmark bei: Linkarena Bookmark bei: Favoriten Bookmark bei: Seekxl Bookmark bei: Kledy.de Bookmark bei: Readster Bookmark bei: Publishr Bookmark bei: Icio Bookmark bei: Mobile bookmarks Bookmark bei: Power Oldie Bookmark bei: Bookmarks.cc Bookmark bei: Favit Bookmark bei: Bookmarks.at Bookmark bei: Newskick Bookmark bei: Shop-Bookmarks Bookmark bei: Muskelspanner - Bodybuilding & Fitness Bookmark bei: Seoigg Bookmark bei: Newsider Bookmark bei: Linksilo Bookmark bei: Folkd Bookmark bei: Yigg Bookmark bei: Digg Bookmark bei: Del.icio.us Bookmark bei: Facebook Bookmark bei: Reddit Bookmark bei: Jumptags Bookmark bei: Simpy Bookmark bei: StumbleUpon Bookmark bei: Slashdot Bookmark bei: Propeller Bookmark bei: Furl Bookmark bei: Yahoo Bookmark bei: Spurl Bookmark bei: Google Bookmark bei: Blinklist Bookmark bei: Blogmarks Bookmark bei: Diigo Bookmark bei: Technorati Bookmark bei: Newsvine Bookmark bei: Blinkbits Bookmark bei: Ma.Gnolia Bookmark bei: Smarking Bookmark bei: Netvouz Information
 
     

powered by Venezuela 24 C.A.