Velkommen til narkotika rådgivning

Hovedmenu
Historien om hash
Hash og Juridisk
Effekt af hash
Toxität - forgiftnig af hash
Hvordan hash påvirker
Intensivering af opfattelsen
Sundhedsrisici
Negative konsekvenser på psyken
Latendte Pschyhosen
Hjerneskade
Risiko for afhængighed
Skade i lungerne
Kiffer Diccionario

Hash og trafik
Jurisprudence
MPU

Former for forbrug
Former for forbrug
Hasch og andre lægemidler

Virkning af ulovligheden
Ingen Kvalitets kontrol
Helbredseffekter
Samfundsmæssige konsekvenser

Cannabis i befolkningen
Forbrug i befolkningen
Headshop

Hash og Holland
Amsterdam
Jurisprudence
Coffe Shops

Andre stoffer
Kokain og Crack
Heroin
LSD
Ecstasy
Inhalanter og svampe
Alkohol - Narkotika - Nikotin
Forum - Blog
Kiffer Forum
Kiffer Blog

Extras
Links
Impressum / Kontakt

Besucher

Velkommen til narkotika rådgivning

Cannabis, græs, ganja, pot, hamp, Shit, Weed eller hvad du ønsker at sige, at puden oplysninger, vi giver Information rev omkring emnet og andre
Stoffer som kokain, heroin, LSD, ecstasy, inhalanter, Svampe, crack, alkohol, narkotika og nikotin.

Cannabis er det videnskabelige navn for hamp. Hamp er blandt de ældste nyttige og prydplanter (mandlige hamp som en ornamental) i verden, begge typer er multi-use: Ud over at bruge som en fiber plante-og narkotikamisbrug hamp plante er også brugt som lægemiddel-og olieanlæg.
Cannabis (latin) Hamp er tildelt til anlægget familien Hamp-familien, som kun dækker humle. Der er tre typer af cannabis: Cannabis sativa, årlige plante, der kan være op til 6 meter høj med en særskilt fiber dannelse og kun lave harpiks sekretion, dvs ikke egnet til fremstilling af hash, er det kun blomsterne er at tage stoffer end hash geeigtnet
Cannabis indica, lavere vækst, mindre for fiber produktion, mere egnet til fremstilling af hash
Cannabis Ruderalis, lav statur, korte, tykke blade, forekommer udelukkende i det tidligere Sovjetunionen.

Hamp olie udvindes af frø, som kan forarbejdes yderligere til fødevarer, såsom madolie eller margarine. Ud over (biodiesel) er fremstillet af hamp pleje produkter som shampoo og sæbe, samt brændstof.

Den lange fibre blev forarbejdet til tekstiler såsom beklædning, samt reb, poser eller tæpper, fra den korte fibre er allerede blevet produceret i det kejserlige periode Hanfpapier, så Bibelen blev trykt på pengesedler og bestået Hanfpapier andel af hamp. Den stigende betydning af hamp, som en afgrøde i overensstemmelse med de lovgiver vedtaget 2002 en Hanfeinfuhrverordnung (BGBl I, 4044)

Tvebo planter, som kun leverer den blomstrende kvindelige hamp planter, de to vigtigste former for behandling, og i Amerika, især hyppige i Asien og Afrika, marihuana og hash. Et andet produkt er cannabis cannabinol tyktflydende olie, som indeholder en hel gruppe af cannabinoider, herunder kun 80 efterkommere af tetrahydrocannabinol (THC). THC-indholdet af cannabisplanter er steget betydeligt i de senere år. Til udendørs dyrkning nåede et niveau på 7-8%, måles i den indendørs dyrkning under optimale betingelser, der var på op til 33%, som regel mindst 17%.

) Af forskellige sorter af hamp (Cannabis kan generiske lægemidler opnås, som kan inddeles også kendt som cannabis. De tørrede og knuste blomster og små blade af den kvindelige anlægget er så forbruges) (marihuana, eller harpiksholdige forarbejdes til hash og hash olie. Cannabis er i Forbundsrepublikken Tyskland, den mest udbredte og smugles ulovlige stoffer. De vigtigste aktive ingredienser er kendt som cannabinoider, som også omfatter tetrahydrocannabinol (THC). Cannabinoider påvirker centralnervesystemet hos mennesker. I særdeleshed de ofte opnå en afslappende, beroligende og antiemetiske effekt er også rapporteret ved højere doser af hallucinogene egenskaber.

Hanfplantage

Pillow (til Kif = "Hanfmischung" lånt fra moderne engelsk kif der igen fra arabisk Kaif er godt =) er slang for at ryge marihuana og hash, THC-indhold på grund af dets berusende effekt. Marihuana og hash er begge produkter af cannabis planten. Dette har en sind-ændre virkningen af den øgede bevidsthed fører til en følelse.
Koralrev vil blive tolereret i Holland og nu også i Belgien af regeringerne, marihuana og hash og hash olien er ekstraheret fra dette, at de "bløde" stoffer - i modsætning til opiater, såsom heroin, kokain og syntetiske stoffer (LSD Ecstasy).

Coffeeshop i Holland

I Nederlandene er der coffee shops, som tilbyder detailforretninger, såsom den officielle "bløde" stoffer. Den erhvervede vare, men kan kun forbruges der eller derhjemme. Handel på gaden, er ulovlig.
Siden 1. September 2003 kan fås i Nederlandene, marihuana og recept for at bruge det som smertestillende medicin.

Hash

Beliggende i Tyskland er primært tilgængelige "standard" hash er normalt meget tør og medium brun til grøn. Ofte er det blandes med forurenet fyldstoffer, såsom gummi, sand, Damiana, henna eller BRIX, er omfattet af salget til forbrugerne, primært på grund af illegale status, nogen regelmæssig kvalitetssikring.
Hash, er der også i forskellige varianter, farver og teksturer. Den vernacular omfatter farven af oprindelse. Således sort hash angiveligt kommer fra Afghanistan, hvilket er hvorfor det kaldes også sort Afghani. Rød hash er ofte fremstillet i Libanon, grøn i Tyrkiet (i Tyskland) og knap komme i Marokko.
I Tyskland, er virkningen af cannabis ikke er stærkere end virkningen af marihuana. Dette fremgår af det føderale politi cannabis prøver, der var for 2004, selv en højere gennemsnitlig koncentration af det aktive stof i marihuana prøver.
Men, det kan generelt ikke er af en ensartet type, da nu både hash og marihuana primært fra Vesteuropa og Holland er importeret til Tyskland. I øvrigt er der altid undtagelser, som viser en mere intens virkning end cannabis i nogle sorter af hamp, endelig, det aktive indholdsstof indhold er ikke underlagt ensartede kvalitetskontrol

Grosse Hanfpflanze

I Tyskland, er puden ikke som sådan, men som forbyder besiddelse af marihuana i henhold til § 29 I nr. 3 Opium Act. For eksempel tager en person med et tog til en fest tilbudt en fælles, juridisk set, han erhverver ingen ejendomsret til dem, dog kort, den faktiske udøvelse vetoret over de elementer i det fælles også. Han gør det samme angreb som den fælles har anlagt. I praksis er der en begrænsning beløbene for hver stat, hvor dommeren er tilskyndes til at henlægge sagen. Typisk tale om 4-8 gram

Shillumraucher

I Schweiz, hvor hamp-produkter til 19 Århundrede blandt landbefolkningen blev udbredt, koralrev og besiddelse af marihuana er forbudt, men tolereres, afhængigt af kanton og byen, mere eller mindre. Der er mange såkaldte hamp butikker (Hanflädeli), hvor man kommer til marihuana i forskellige former og kvalitet. I Biel,, en by med omkring 50.000 indbyggere, der er mindst 5, såsom hamp butikker, selv om besiddelse af og handel med hash er forbudt. Også i hovedstaden, Bern, der er en hampesort butikker. I flere og flere byer, er der hyggelige cafeer og røg pot, hvor vi kan drikke.

De forskellige farver på de forskellige sorter er et resultat af både de forskellige anvendte typer af marihuana og produktion af forskellige typer:
"Afghani Black" er produceret ved at gnide den harpiks fra den voksende plante. Efter gned hans farve er stadig grøn og kun får en grundig ælte hans mørke, iøjnefaldende farve.
De planter, som vil blive "Red libanesiske mand vandt," er så længe om det område, lov til at stå, indtil kirtler fuldt ud er modne og har en gylden rødlig antages stigende farve. Så er hele planten skæres ud over jorden og bankede i kasser eller containere. Den modne kirtler brække af og falde til jorden og derefter presses ind i såkaldte puck (plader à 100-1.000 g).
Den Grønne Turk ", er produceret som rød Libanon, kun at planterne høstes umodne og ryster eller tappe flere omgange for at få så mange kvaliteter, Zero-Zero og Standard ca.
Den mest udbredte "Metode til hjemmet," hash er at vinde, pakke blomsterstande i en lukket beholder med microsieves (f.eks fine gardiner) til. Beholderen rystes, indtil harpiksen kirtler vil falde ud af blomster og gennem skærmen adskilt fra løv. Disse harpiks kirtler derefter viderebehandles med en såkaldt hash presse.

Information

Information
Kiffer Info Startseite  
  Bookmark Buttons
Bookmark bei: Mr. Wong Bookmark bei: Webnews Bookmark bei: BoniTrust Bookmark bei: Oneview Bookmark bei: Linkarena Bookmark bei: Favoriten Bookmark bei: Seekxl Bookmark bei: Kledy.de Bookmark bei: Readster Bookmark bei: Publishr Bookmark bei: Icio Bookmark bei: Mobile bookmarks Bookmark bei: Power Oldie Bookmark bei: Bookmarks.cc Bookmark bei: Favit Bookmark bei: Bookmarks.at Bookmark bei: Newskick Bookmark bei: Shop-Bookmarks Bookmark bei: Muskelspanner - Bodybuilding & Fitness Bookmark bei: Seoigg Bookmark bei: Newsider Bookmark bei: Linksilo Bookmark bei: Folkd Bookmark bei: Yigg Bookmark bei: Digg Bookmark bei: Del.icio.us Bookmark bei: Facebook Bookmark bei: Reddit Bookmark bei: Jumptags Bookmark bei: Simpy Bookmark bei: StumbleUpon Bookmark bei: Slashdot Bookmark bei: Propeller Bookmark bei: Furl Bookmark bei: Yahoo Bookmark bei: Spurl Bookmark bei: Google Bookmark bei: Blinklist Bookmark bei: Blogmarks Bookmark bei: Diigo Bookmark bei: Technorati Bookmark bei: Newsvine Bookmark bei: Blinkbits Bookmark bei: Ma.Gnolia Bookmark bei: Smarking Bookmark bei: Netvouz Information
 
     

powered by Venezuela 24 C.A.