Toksicitet - forgiftning af hash

Hovedmenu
Historien om hash
Hash og Juridisk
Effekt af hash
Toxität - forgiftnig af hash
Hvordan hash påvirker
Intensivering af opfattelsen
Sundhedsrisici
Negative konsekvenser på psyken
Latendte Pschyhosen
Hjerneskade
Risiko for afhængighed
Skade i lungerne
Kiffer Diccionario

Hash og trafik
Jurisprudence
MPU

Former for forbrug
Former for forbrug
Hasch og andre lægemidler

Virkning af ulovligheden
Ingen Kvalitets kontrol
Helbredseffekter
Samfundsmæssige konsekvenser

Cannabis i befolkningen
Forbrug i befolkningen
Headshop

Hash og Holland
Amsterdam
Jurisprudence
Coffe Shops

Andre stoffer
Kokain og Crack
Heroin
LSD
Ecstasy
Inhalanter og svampe
Alkohol - Narkotika - Nikotin
Forum - Blog
Kiffer Forum
Kiffer Blog

Extras
Links
Impressum / Kontakt

Besucher

Toksicitet - forgiftning af hash

Toksicitet af cannabis i sig selv er praktisk talt ikke giftigt, ville de doser nødt til at føje en person til en toksisk effekt ses på de ingredienser, der kan opnås enten ved rygning eller ved at spise cannabis. Således for eksempel, er den dødelige dosis af rene 9-THC end 4 Gramm.Die LD50 af THC den primære aktive ingrediens i mus i forbindelse med intravenøs indgift af 29 mg / kg legemsvægt, når det indtages oralt, dog 482 mg / kg legemsvægt. I praksis har en dødelig overdosis hos mennesker hidtil fundet sted i alle tilfælde.

Hanfpflanze
Funktioner
Cannabis er blandt de ældste narkotika. Det psykoaktive stof i cannabis er tetrahydrocannabinol (THC), med en andel på 2 til 8% i hash. Hash eller marihuana er normalt røget med tobak og også blandet i te eller i den forbrugte fødevarer. Afhængigt af humør og personlighed af forbrugeren, den virkning varierer fra eufori og afslapning til en intensivering af sensoriske opfattelse og Warnehmungsstörungen. I den tilstand af beruselse, er koncentrationen ofte er nedsat, og der er en vis kritik observeret. I en angste eller depressive humør, kan indtagelse af lægemidlet også forårsage i forfølgelsen af fantasier, og en passende disposition psykotiske inkompensation. I disse tilfælde er det selvmord risikoen øges.

I en kontinuerlig brug af cannabis fører til en magt reduktion, og til en reduktion i ydeevnen. Den fortsatte brug af cannabis kan medføre kronisk bronkitis. På grund af den høje tjæreindhold er en øget risiko for kræft sammenlignet med cigaretter.

Udforskningen af mulige risici for brug af cannabis for de ramte, og den analyse og evaluering af den internationale forskning base på den farmakologiske og psykosociale konsekvenser af brugen af cannabis er opgaver, der er undersøgt gennem Frie Universitet Institut for Forebyggelse og psykosociale sundhed i mange år. Derefter, den farmakologiske og psykosociale konsekvenser af brugen af cannabis er langt mindre dramatisk end tidligere antaget, da undersøgelserne (medforfattere: Renate Soellner, Freie Universität Berlin, og Karl-Artur Kovar, Tübingen). Dødbringende overdosering er ikke kendt i hele verden. Den akutte toksicitet af cannabis er lav. Lave doser fremkalde en mild sedation og eufori. I cannabis forgiftning, er de sanser skærpede, der er subjektivt opfattes som en øget følelse af intensitet og fører til en langsommere tidsfornemmelse. Ofte fører til øget appetit. Under akut cannabis påvirker evnen til at koncentrere sig er reduceret, som det ses forringelse af ydeevnen i de svar, som senere aftager.

Den kronisk brug er ikke uden risiko: Så det kan komme til en forringelse af Bronchialfunktionen. Desuden cannabis forårsager kræft i kombination med tobak. Hormonale virkninger er ikke klart dokumenteret, men bør især undgås i graviditeten på et forbrug af cannabis - samt om brugen af andre lægemidler, -.

Brugen af cannabis ikke fører til fysisk afhængighed, én til to procent af forbrugerne, men til en psykisk. Til gengæld dog, er hovedansvarlig for den farmakologiske effekt af færre, men allerede eksisterende psykologiske problemer. Psykosocialt personer er derfor indlæst af cannabis frarådes kraftigt. Desuden - er forbundet med henblik på en mulig udvikling af afhængighed - den samtidige brug af flere lægemidler og varigheden af kroniske forbrug med risici.

Dem, der brugte cannabis, det skal først og fremmest med det meste reversible, men forventer fortsatte timer, kognitiv og psykomotorisk svækkelse. Den antagelse, at forbruget af cannabis, dette medfører en forværring af den psykiske sundhed for sig selv, ikke være sig selv. Men det viser sig, at folk ofte ty til cannabis problemer end andre. Et synspunkt fremsat igen, cannabis er en gateway stof, er der ingen videnskabelige beviser. Selv opiatafhængige ofte har folk brugt cannabis som det første illegale stof, men indtagelse af cannabis fører ikke automatisk at skifte til hårdere stoffer. Det kan endda opfordre den ulovlige brug af en forening med andre illegale stoffer.

Brugen af cannabis fører - andre end mistanke - ikke for den forringelse af ydeevnen. Snarere, undersøgelser viser, hvor studerende og elever blev testet på tilfældigt, for størstedelen af forbrugerne ikke mindre opfyldelsen motivation, eller dårligere end ikke-brugere.

Formålet med forskningen er i stigende grad i de seneste år for at undersøge det terapeutiske potentiale af cannabis eller dets ingredienser og deres syntetisk modificerede stoffer. Indtil videre er god dokumentation for, at THC, nabilone og Levonantradol kan forebygge opkastning, hvilket er grunden til cannabinoider kan bruges i behandlingen af kræftpatienter. Cannabinoider kan også stimulere appetitten, så de kan bruges i en dårlig almentilstand af aids og cancer patienter. Med opdagelsen af cannabinoidreceptorer åbner et bredt felt for fremtidig forskning i virkninger og virkningerne af cannabinoider og udvikling af nye behandlingsformer.

Information

Information
Kiffer Info Startseite  
  Bookmark Buttons
Bookmark bei: Mr. Wong Bookmark bei: Webnews Bookmark bei: BoniTrust Bookmark bei: Oneview Bookmark bei: Linkarena Bookmark bei: Favoriten Bookmark bei: Seekxl Bookmark bei: Kledy.de Bookmark bei: Readster Bookmark bei: Publishr Bookmark bei: Icio Bookmark bei: Mobile bookmarks Bookmark bei: Power Oldie Bookmark bei: Bookmarks.cc Bookmark bei: Favit Bookmark bei: Bookmarks.at Bookmark bei: Newskick Bookmark bei: Shop-Bookmarks Bookmark bei: Muskelspanner - Bodybuilding & Fitness Bookmark bei: Seoigg Bookmark bei: Newsider Bookmark bei: Linksilo Bookmark bei: Folkd Bookmark bei: Yigg Bookmark bei: Digg Bookmark bei: Del.icio.us Bookmark bei: Facebook Bookmark bei: Reddit Bookmark bei: Jumptags Bookmark bei: Simpy Bookmark bei: StumbleUpon Bookmark bei: Slashdot Bookmark bei: Propeller Bookmark bei: Furl Bookmark bei: Yahoo Bookmark bei: Spurl Bookmark bei: Google Bookmark bei: Blinklist Bookmark bei: Blogmarks Bookmark bei: Diigo Bookmark bei: Technorati Bookmark bei: Newsvine Bookmark bei: Blinkbits Bookmark bei: Ma.Gnolia Bookmark bei: Smarking Bookmark bei: Netvouz Information
 
     

powered by Venezuela 24 C.A.